FRITUUR MIJLBEEK

FRITUUR MIJLBEEK Frituur Mijlbeek

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Mijlbeek. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2022 om 23:02 Zeer vlotte en vriendelijke levering. Exact het aangegeven uur. Perfect!
5 jul 2022 om 4:29 Beste frituur aalst
28 jun 2022 om 21:00 Meer dan 2 uur geduurd om te leveren
27 jun 2022 om 21:09 Vorige keer teleurstellend dit keer prima weer lekker zoals ik het eigenlijk gewoon ben van de frituur top mvg
23 jun 2022 om 19:43 lang wachten maar lekker top
23 jun 2022 om 7:03 Altyd in orde geweest deze keer niet te eten frieten hard pepersaus uitgelopen alles hing vol dus geen saus voor de frieten was echt slecht deze keer ben ik niet gewoon van jullie
6 jun 2022 om 20:52 Frieten smaakten naar niets, snacks stonken, gelukkig was de frisdrank niet mislukt. Ik bestel nooit meer bij jullie
1 jun 2022 om 20:23 Super lekkere frietjes, goede hoeveelheden. Tartaar speciaal is echt de lekkerste die ik tot nu toe heb gegeten. 1 min puntje de chicken fingers waren te hard gebakken. Voor de rest alles top!!! Bestellen hier zeker nog!
1 jun 2022 om 19:11 Het eten was lekker en ruim voldoende maar de frietjes waren wat hard gebakken.
26 mei 2022 om 9:52 Erg lekker en ruim voldoende frietjes. Super vriendelijke bezorger!
23 mei 2022 om 9:06 Levering was ok. frietjes waren lekker maar de frituurhapjes waren van mindere kwaliteit.
19 mei 2022 om 22:06 Top was lekker