FRITUUR MIJLBEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Mijlbeek. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2024 om 20:50 Top lekker en snel en kwaliteit
22 mrt 2024 om 19:59 Bedankt was top en heel snel geleverd
20 mrt 2024 om 19:48 Julientje en rombautje besteld maar de sauzen werden omgewisseld. De stoofvleessaus is eerder stoofvleessoep en de frieten waren niet top.
8 mrt 2024 om 14:37 Super lekker
16 jan 2024 om 14:20 Zoals gewoonlijk perfect steak aanrader
14 jan 2024 om 21:08 Alles ok
26 dec 2023 om 23:18 Men zei in de app levering 30min was meer dan een uur. Frieten waren praktisch koud (geleverd met de fiets aan de andere kant vd stad), zeer hard gebakken en de smaak van karton. We hebben het niet opgegeten, geld niet waard voor wat je krijgt.
19 dec 2023 om 11:57 Makkelijk en snel
17 dec 2023 om 22:45 Meer dan 2 uur gewacht, uiteindelijk steenharde friet gekregen. Niet te eten!! Vraag mij af of ze dit zelf zouden op eten!
15 dec 2023 om 20:34 Eten was koud.
7 dec 2023 om 0:52 Ik betaal 30€ voor mijn eten… ik krijg een melding: bezorger is onderweg 8min levertijd. Een uur later komt hij erdoor met een big smile op zijn gezicht ja mijne gsm blokkeerde ma u eten is nog warm ze. Wat dacht je, ijskoud!!